pohjolanpirtti

 

Nordic Holiday Services Ltd OY:n tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

1. Rekisterinpitäjä

Nordic Holiday Services Ltd Oy

Yhteystiedot:
Tavajärventie 9
93600 Kuusamo

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

Nordic Holiday Services Ltd Oy / Tanja Pohjola
Tavajärventie 9
93600 Kuusamo
0405547361
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

2. Rekisteröidyt

Asiakkaat

Potentiaaliset asiakkaat

Työntekijät

3. Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus

Rekisterin pitämisen peruste:

  • Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella
  • Henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:

  • Asiakassuhteen hoitaminen
  • Palveluistamme kertominen
  • Työsuhteen hoitaminen

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Yhteystiedot

  • nimi (yritysasiakkailta myös yrityksen nimi)
  • osoite
  • sähköposti
  • puhelinnumero

Asiakastiedot

  • tiedot ostetuista tuotteista / palveluista
  • laskutustiedot

Työntekijätiedot

  • sosiaaliturvatunnus
  • tilinumero
  • verokortti
  • palkanmaksutiedot

5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

  • asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä
  • asiakkaalta itseltään verkkolomakkeen kautta
  • työntekijältä työsopimuksen syntymisen yhteydessä

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Nordic Holiday Services Ltd Oy:n ulkopuolelle.

Mikäli palvelumme sisältää alihankkijoiden tuotteita, luovutamme alihankkijalle varauksen yhteydessä ainoastaan tarvittavan nimitiedon ja varaukseen liittyvien henkilöiden lukumäärän, emme asiakkaamme yhteystietoja ilman erillistä sopimusta.  

7. Käsittelyn kesto

  • Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus/työsuhde on voimassa
  • Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta.

8. Henkilötietojen käsittelijät

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle (tilitoimistomme ja IT-tukemme), jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

9. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

10. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

Tulukaahan
Pohjolan Pirttiin

"Meillä on maaseuvun rauhaa, 
hulujuo ja saunaa, 
hyvvää ruokaa ja mukavaa puuhaa, 
ihanie hetkie, iliman ressie."
Tervetulloa!
Pohjolan perhe

Pohjola sijaitsee Vuotungin kylässä, noin puolen tunnin automatkan päässä Rukalta ja ja Kuusamon keskustasta itään. Vuotunki on yksi Kuusamon vanhimpia suomalaisten uudisasukkaitten asuttamia kyliä. Ensimmäiset tarinat tilalta kantautuvat jo 1680-luvulta, jolloin esi-isät hiihtelivät törmälle Sotkamon suunnalta. Vuotungin kylän ja Pohjolan historia Venäjän rajan pinnassa antavat meille monta mielenkiintoista tarinaa kerrottavaksi.

 

Tilausravintola Pohjolan Pirtti

Tilausravintola Pohjolan Pirtti

Pohjolan Pirtin tilausravintola sijaitsee idyllisessä yli 100 vuotiaassa päärakennuksessa Vuotunkijärven rannalla.

  • Perinteisiä makuja paikallisista raaka-aineista
  • 50 asiakaspaikkainen pirtti ja 45 asiakaspaikkainen kota
  • Oiva paikka perhejuhlille
  • Joulun tunnelmaa pikkujouluihin
  • Makumatka rajan taakse Venäläisessä illassa

Lue lisää

Pohjolan saunat

Pohjolan saunat

1960 luvun navettarakennus kätkee tänä päivänä sisäänsä kolme erillistä saunaa, joiden lauteille sopii kerralla yhteensä n. 20 henkilöä.

  • Puulämmitteinen hirsisauna
  • Lempeä höyrysauna
  • Ihan tavallinen suomalainen sauna
  • Puulämmitteinen hulju
  • Kaksi erillistä pesutilaa ja pukuhuoneet

Lue lisää

Tapahtumat ja kokoukset

Tapahtumat ja kokoukset

Uudet aatokset saavat tilaa Pohjolan pirtin hengestä.

  • Päärakennuksen pirtti 50 henkeä
  • Saunarakennuksen saunakabinetti 10 henkeä, saunatupa 15 henkeä
  • Lisää kokoukseesi tai tapahtumaasi aktiviteetteja
  • Paikalliset herkut täydentävät päivän ja illalla saunaan!

Lue lisää

pohjolanpirtti_santascottage
Birch tree is by far the most common ancient Finnish sauna remedy, but the old folks used a variety of trees depening on the health matter which needed to be treated. Tonight our sauna remedies are made from rowan tree, which is very relaxing and treats and cures skin problems related to oily skin. P.S. It is also an afrodesiac 😘 #pohjolanpirtti #localsince1686 #dayasafinn #saunatour #saunatourkuusamo #saunafromfinland #sauna #livingculture #livingheritage #lifeinfinland #pyhäpihlaja #rowantree #löpsäkkäpihlaja #pihlajavasta #lemmennostattaja #afrodesiac #rukakuusamo #coordinatesofnature
pohjolanpirtti_santascottage
Summer renovations - our old barn built 1884 is getting a fresh coat of traditional red ocher paint 🙂 #punamulta #redocher #pohjolanpirtti #localsince1686 #tlc #lookslikenew #oldbarn #vanhaaitta #vanhapihapiiri #pelastetaanvanhattalot #vuotunki #rukakuusamo
pohjolanpirtti_santascottage
Time to grow 😊 Bought this old beauty across the field from us. Busy summer ahead renovating and giving new life to the old Vuotunki village school. See you in Pohjolan Kievari - opening 01Dec2018 😊 #pohjolankievari #pohjolanpirtti #dayasafinn #localsince1686 #newlife #uusielämä #kansakoulu #kyläkoulu #villageschool #renovation #remontti #vanhatalo #oldhouse #rukafinland #rukakuusamo #vuotunki

 

 

pohjolanpirttilogo nega

+358 40 509 8085 | info(at)pohjolanpirtti.fi | Tietosuojaseloste