pohjolanpirtti

  • Pohjolan pirtin kesä

    Pohjolan Pirtti

  • Tilausravintola

    Genießen Sie lokale Delikatessen und traditionelle Geschmacksrichtungen

    Weiterlesen

  • Day as a finn

    Ein Tag als Finne

    Weiterlesen

  • saunat

    Entspannen Sie sich in unserer Sauna aus alten Zeiten

    Weiterlesen

Tietosuojaseloste

 

Nordic Holiday Services Ltd OY:n tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

1. Rekisterinpitäjä

Nordic Holiday Services Ltd Oy

Yhteystiedot:
Tavajärventie 9
93600 Kuusamo

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

Nordic Holiday Services Ltd Oy / Tanja Pohjola
Tavajärventie 9
93600 Kuusamo
0405547361
Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

2. Rekisteröidyt

Asiakkaat

Potentiaaliset asiakkaat

Työntekijät

3. Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus

Rekisterin pitämisen peruste:

  • Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella
  • Henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:

  • Asiakassuhteen hoitaminen
  • Palveluistamme kertominen
  • Työsuhteen hoitaminen

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Yhteystiedot

  • nimi (yritysasiakkailta myös yrityksen nimi)
  • osoite
  • sähköposti
  • puhelinnumero

Asiakastiedot

  • tiedot ostetuista tuotteista / palveluista
  • laskutustiedot

Työntekijätiedot

  • sosiaaliturvatunnus
  • tilinumero
  • verokortti
  • palkanmaksutiedot

5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

  • asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä
  • asiakkaalta itseltään verkkolomakkeen kautta
  • työntekijältä työsopimuksen syntymisen yhteydessä

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Nordic Holiday Services Ltd Oy:n ulkopuolelle.

Mikäli palvelumme sisältää alihankkijoiden tuotteita, luovutamme alihankkijalle varauksen yhteydessä ainoastaan tarvittavan nimitiedon ja varaukseen liittyvien henkilöiden lukumäärän, emme asiakkaamme yhteystietoja ilman erillistä sopimusta.  

7. Käsittelyn kesto

  • Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus/työsuhde on voimassa
  • Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta.

8. Henkilötietojen käsittelijät

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle (tilitoimistomme ja IT-tukemme), jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

9. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

10. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

Willkommen
auf dem Landgut Pohjolan Pirtti

Wir heißen Sie herzlich willkommen in Pohjola,
unserem Familiengut in Vuotunki,
einem der ältesten Dörfer in Kuusamo.

Familie Pohjola

Die ersten Geschichten über das Landgut Pohjola gehen auf das Jahr 1686 zurück, als sich unsere Vorfahren in Vuotunki niederließen, unter den ersten Pilgern, die in das Dorf kamen. Das Landgut befindet sich heute im Besitz der 11. und 12. Generationen der Familie. Wir pflegen stolz sowohl unsere Traditionen als auch unsere Familiengeschichte und wir würden uns sehr freuen, diese mit Ihnen teilen zu dürfen!

Privatrestaurant

Privatrestaurant

Stimmungsvolles Restaurant mit einem Speisesaal für bis zu 50 Gäste in unserem über 100 Jahre alten Hauptgebäude.

  • Lokale Delikatessen
  • Traditionelle Geschmacksrichtungen
  • Wildwachsende Nahrung
  • Weihnachtsessen mit dem Weihnachtsmann

Lesen Sie mehr

Saunas

Saunas

Der alte Kuhstall von Großmutter Pohjola hat heutzutage einen neuen Zweck und dient als unser Saunagebäude. Unsere 3 verschiedenen Saunas und ein Außenwhirlpool bieten 20-25 Badegästen Platz.

  • Traditionelle mit Holz beheizte Sauna
  • Dampfsauna
  • Gewöhnliche, elektrisch beheizte, finnische Sauna
  • Mit Holz beheizter Außenwhirlpool
  • Saunabehandlungen

Lesen Sie mehr

Programme

Programme

Unvergessliche Erlebnisse in einer authentischen ländlichen Landschaft.

  • Verbringen Sie Ihren Tag auf traditionelle finnische Weise
  • Schwingen Sie das Tanzbein unter den Sternen auf unserer arktischen Strandparty
  • Treffen Sie den Weihnachtsmann, seine Frau und die Elfen

Lesen Sie mehr

pohjolanpirtti_santascottage
Our little house in the moonlight. November nights have been dark, but it's always warm and cosy inside. 😊 . . . . . #pohjolanpirtti #pohjolacountrysideestate #localsince1686 #november #kuusamo #rukakuusamo #rukafinland #ourfinland #visitfinland #visitfinlandjapan #explorefinland #countryside #moonlight

 

 

pohjolanpirttilogo nega

+358 40 509 8085 | info(at)pohjolanpirtti.fi | Tietosuojaseloste